четвртак, 31. децембар 2020.

Srećna Nova godina

 Poštovani prijatelji


Zahvaljujem na  posetama,  čitanjima mojih zapisa, na vremenu koje ste mi posvetili.

Da posedujem čarobni štapić poput vile iz bajke, izbrisala bih sve što nam je ovu godinu učinilo teškom. Nestale bi sve naše tuge. Zabrinutost bi se pretvorila u beličaste oblake koji bi se vinuli negde daleko, toliko da zaboravi put kojim je krenula. Nedostajanje koje nas sve ispunjava bi nestalo. 

Ono što mogu jeste da vam poželim svega dobroga, zdravlja, vere i snage da će nam Nova godina ispuniti bar neka očekivanja.


U godini tvojoj

ovoj Novoj

koraci da odzvanjaju ulicom dana tvojih

razgovori da poteku s usana tvojih.

Prijatelji te posećivali.

Porodica se širila.

Radosti kola vodile.

Srećno! 

 

 

2 коментара:

  1. Eh Vesna imaš ti čarobni štapić kojim pišeš najlepše reči, redove, stranice i knjige na kraju,koje su baš upravo kao bajke jer nas uvedu u neka davna podsećanja iz detinjstva,na drage osobe kao i novije avanture koje ste sve obišli i u detalje objavljeno ovde na blogu koji je opet predivan sa crtežima na svili. Hvala Vesna i takođe sve najbolje u nOvoj godini,da nam je dobrog zdravlja pa se vidimo kad tad bez ove nesrece koja nas je sve zahvatila. Pozdrav i za pprodicu naravno i svako dobro.

    ОдговориИзбриши
  2. Eh Vesna imaš ti čarobni štapić kojim pišeš najlepše reči, redove, stranice i knjige na kraju,koje su baš upravo kao bajke jer nas uvedu u neka davna podsećanja iz detinjstva,na drage osobe kao i novije avanture koje ste sve obišli i u detalje objavljeno ovde na blogu koji je opet predivan sa crtežima na svili. Hvala Vesna i takođe sve najbolje u nOvoj godini,da nam je dobrog zdravlja pa se vidimo kad tad bez ove nesrece koja nas je sve zahvatila. Pozdrav i za pprodicu naravno i svako dobro.

    ОдговориИзбриши

Dragi prijatelji ukoliko imate komentar na pročitani post slobodno napišite.Hvala!